Specjalistyczna ostrzałka bagnetowa Kohersen z kolekcji Professional Olive Wood. Pręt ostrzący pokryty diamentową powłoką, rękojeść natomiast wykonana została z wysokiej jakości włoskiego drewna oliwnego.
Pręt ostrzący został wykonany z odpornej na uszkodzenia stali nierdzewnej 430. Solidny rdzeń nie ulega wygięciom ani stłuczeniu. Zewnętrzna powłoka ścierna powstała z syntetycznego diamentu i posiada bardzo wysoką twardość. Dzięki temu idealnie nadaje się do ostrzenia i wyrównywania krawędzi ostrzy nawet z najtwardszej stali takiej jak SRS13 czy 10Cr15CoMoV.
Ręcznie polerowana, elegancka rękojeść z włoskiego drewna oliwnego została odpowiednio wyprofilowana, aby zapewnić komfort użytkowania. Jest ergonomiczna i nie ślizga się. Pozostaje ciepła i gładka w dotyku.
Ostrzałka bagnetowa Kohersen z kolekcji Professional Olive Wood to wyjątkowe narzędzie, które zasługuje na wyjątkową oprawę, dlatego została umieszczona w luksusowym futerale, wyłożonym miękkim tworzywem.
Ostrzałka bagnetowa (musak)
Poznaj kolekcję profesjonalnych noży kuchennych Kohersen Professional Olive Wood, stworzoną z dbałością i precyzją z najlepszych materiałów: japońskiej stali damasceńskiej i włoskiego drewna oliwnego. W naszych produktach łączymy najnowsze technologie z tradycyjnym rzemiosłem, aby stworzyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenie równowagi - równowagi trwałości i piękna, którą docenią nawet najbardziej wymagający szefowie kuchni i mistrzowie kulinarnych arcydzieł.